SPORT NA SCHOOLTIJD

SportFriends organiseert sportactiviteiten na schooltijd. Hier vindt u de algemene informatie over de reguliere sportactivitieiten na schooltijd en Sport Extra.

REGULIERE SPORTACTIVITEITEN

SportFriends organiseert 3 blokken, van 7 lessen per blok, per jaar gratis sportactiviteiten na schooltijd. De sportactiviteiten vinden op drie locaties plaats. Altijd een sportactiviteit bij u in de buurt! Via het inschrijfformulier, dat de kinderen via school ontvangen, geven zij de sport van voorkeur aan. Vervolgens ontvangt u een bevestiging over de plaatsing. Daarin staat alle informatie die noodzakelijk is voor de activiteit. Benieuwd welke activiteiten er dit blok aangeboden worden? Bekijk het rooster hieronder. Enthousiast geworden en direct inschrijven? Vul onderstaand formulier in.


SPORT EXTRA

Naast de reguliere sportactiviteiten na schooltijd worden er ook "Sport Extra" lessen aangeboden. Tijdens deze lessen staat de motorische- en sociaal emotionele ontwikkeling centraal. Kinderen die wat moeite hebben met de gymlessen kunnen tijdens Sport Extra rustig werken aan verschillende vaardigheden. Deze lessen vinden plaats op woensdag- en vrijdagmiddag. Wilt u meer informatie over Sport Extra? Neem dan contact op met de docenten:

NASCHOOLSE SPORTLESSEN

De naschoolse lessen, zoals in onderstaand schema, lopen tot aan de mei vakantie. Vanaf oktober 2019 zal er een nieuw aanbod van naschoolse lessen zijn. In de periode mei t/m september kunt u aan diverse andere sport activiteiten deelnemen. Zie hiervoor de informatie op deze site.  

Heb je vragen over de activiteiten, dan kan je contact opnemen met de docenten.

ALGEMENE VOORWAARDEN

  • Deelname aan de sportactiviteiten is op eigen risico. Door inschrijving verklaart u zich hiermee akkoord.
  • Vervoer heen en terug naar de locatie dient op eigen gelegenheid plaats te vinden en is daarom ook op eigen risico. Door inschrijving verklaart u zich hiermee akkoord.
  • Activiteiten worden kosteloos aangeboden.
  • Bij te veel inschrijvingen zal er een loting plaatsvinden en kinderen op een wachtlijst worden geplaatst.
  • Mocht uw kind na inschrijving en plaatsing een keer niet mee kunnen doen aan de activiteit, dan verzoeken wij u uw kind af te melden bij de docent.

 

CONTACTGEGEVENS DOCENTEN:

Daniëlle Vermeulen:
vermeulen@sportfriends.nl / 06-15576362

Coen Braam:
braam@sportfriends.nl / 06-36105390

Mick Iterson:
iterson@sportfriends.nl / 06-30402606

Paam Galbraith:
galbraith@sportfriends.nl / 06-12867318