SPORT IN DE WIJK

WIJKACTIVITEIT KINDEREN

Vanaf maandag 5 mei tot en met vrijdag 30 oktober zijn er weer activiteiten in de wijken! De combinatiefunctionarissen van SportFriends hebben weer allerlei leuke activiteiten bedacht om lekker sportief bezig te zijn. Deelname is gratis. Aanmelden is niet nodig, je kunt er zo naartoe en  meedoen. Benieuwd wanneer we bij jou in de buurt zijn? Zie onderstaand schema!

Overzicht wijkactiviteiten

We kunnen weer genieten van het mooie weer en mogen weer lekker buiten sporten. Wil je weten wanneer we bij jou in de buurt zijn? Bekijk onderstaand overzicht en we zien je graag!

ALGEMENE VOORWAARDEN DEELNAME

  • Activiteit wordt begeleid door een sportcoach van SportFriends.
  • Plezier en gezelligheid staat voorop.
  • Deelname aan de activiteit is op eigen risico.
  • Trek kleding aan waarin je lekker kan bewegen en wat vies mag worden.
  • Zorg zelf voor iets te eten en te drinken

 

WIJKACTIVITEIT JONGEREN (16+)

Ook voor jongeren (16+) is er het hele jaar door wat te doen. Er wordt op dinsdagmiddag van 17:00-18:00 uur zaalvoetbal aangeboden in de Betuwehal. Vanwege de zaal hebben we een beperkt aantal plekken. Wil je graag deelnemen? Neem dan contact op met Coen Braam braam@sportfriends.nl / 06-36105390

WIJKEVENEMENT

Naast het reguliere sportaanbod in de wijk, willen wij graag samen met u een aantal wijkevenementen organiseren! Op deze manier willen wij ouders en kinderen samen in de wijk laten sporten. Heeft u ideeën over zo'n evenement, neem dan contact op met de sportcoach die bij u in de wijk actief is. Alle ideeën zijn welkom!

CONTACTGEGEVENS DOCENTEN

Daniëlle Vermeulen:

vermeulen@sportfriends.nl / 06-15576362

Coen Braam:
braam@sportfriends.nl / 06-36105390

Mick Iterson:
iterson@sportfriends.nl / 06-30402606

Jeroen van Overbeek:

vanoverbeek@sportfriends.nl / 06-39464259