COMMERCIELE SPORTAANBIEDERS

Wilt u graag sporten wanneer het u uitkomt? Dan is het sporten bij een commerciële partij/fitnesscentra vaak de beste optie. Hieronder volgt een overzicht van de verschillende fitnesscentra die Tiel rijk is.

ORGANISATIE

OMSCHRIJVING

WEBSITE

Body Dynamics

 

 

 

 

 

 

Vindt u uw lichaam belangrijk en wilt u zich goed voelen? De coaches van Sport- en Gezondheidscentrum Body Dynamics helpen u daarbij.

Waarin onderscheiden wij ons van de rest?

  • Zorg, kwaliteit, kennis, betrokkenheid en persoonlijke aandacht voorop.
  • Gespecialiseerd personeel
  • Verschillende sport- en fitnessactiviteiten
  • Moderne cadio- en krachtapparatuur van topmerken.

 

Bushido

Sportschool Bushido is al meer dan 45 jaar een begrip in Tiel en omstreken, maar ook landelijk binnen de vechtsport. Deze sportschool staat garant voor een fijne sfeer, hard trainen en op z’n tijd ook een geintje. Een veilig leerklimaat bieden aan kinderen en volwassenen en sporten met plezier vinden wij een belangrijk streven.

Bovendien is Sportschool Bushido inmiddels meer dan alleen vechtsport, hedendaags bieden wij ook groepslessen en
brengen wij regelmatig innovatieve veranderingen aan in ons fitnessaanbod. Daarbij bent u ook voor goede begeleiding bij ons
op het juiste adres, we helpen u graag bij het realiseren van u doelen door middel van uitleg van oefeningen of voedingsadvies. Tevens
beschikt Sportschool Bushido over een aantal professionele Personal Trainers die u graag met u aan de slag gaan. 

 

Cosy Sport

Waarom sporten bij COSY Sport?
 De specialist in groepslessen.
 Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop.
Eigen (outdoor) hindernisbaan!
Voedings- en trainingsadvies op maat.
Meer dan 25 uur groepslessen per week.
Gratis parkeergelegenheid.
Enthousiaste gediplomeerde instructeurs.
 Abonnement maandelijks opzegbaar.
Lidmaatschap pauzeren.
Sporten vanaf € 20 per maand.
Aparte dames- en herenkleedkamer met douchegelegenheid.

 

Curves

Curves is een fitnesscentrum voor vrouwen. Curves geeft u een complete cardio en krachttraining in slechts 30 minuten, waarbij u iedere keer tot 500 kilocalorieën verbrandt. De toestellen werken met hydraulische weerstand die elke grote spiergroep trainen, 2 spieren tegelijk. Een Curves trainer die begeleidt en motiveert u. Zo haalt u zeker snel uw fitnessdoelstelling. Of u nu wilt afvallen, meer energie wilt krijgen of steviger in uw vel wilt zitten. Het kan allemaal in het Curves circuit!

 

Fitnessclub Tiel

Fitnessclub Nederland, vertegenwoordigt door 4 enthousiaste ondernemers woonachtig in West-Friesland. Met onze ervaring in de fitness willen we deze fitness keten op de kaart zetten in Nederland. We exploiteren fitness in o.a. Van Der Valk Hotels en in (leegstaande) kerken. We werken met collega’s die onze visie willen volgen en met enthousiasme aan het werk gaan. We willen een huiselijke sfeer uitdragen waar sporters geholpen worden met het behalen van de gestelde trainingsdoelen.

 

Groendendaal Plus

Groenendaal Plus het zwembad in Tiel. Er zijn volop activiteiten, van banen zwemmen, tot vrij zwemmen, zwemles voor kinderen, maar ook voor ouderen. Verder worden er groepslessen aangeboden zoals aquajogging en aquaspinning. Vindt u het fijn om in het water te bewegen, dan bent u bij ons aan het goede adres!

 

Heart for her

Hart for her is een interval circuittraining waarin spier-versterkende oefeningen worden gecombineerd met conditionele oefeningen. Bij hart for her wisselen krachtstations en aerobicstations elkaar af op gezette intervallen. Hart for her is leuk, het verveelt niet omdat u snel van toestel wisselt, omdat u het samen met anderen doet en omdat er muziek speelt. U hoeft nooit te wachten. U kunt altijd door omdat iedereen tegelijkertijd doorschuift. 

 

Hermsen Trainingen

Sluit je nu aan bij Powerwalkingclub Rivierenland om op een leuke, gezellige en effectieve manier aan je gezondheid te werken. De leukste sportles vindt je buiten! Powerwalking is genieten van de buitenlucht in combinatie met de meest basale manier van bewegen die we kennen: lopen. De spierversterkende oefeningen die tussendoor gedaan worden richten zich op benen, billen, borst, rug en armen. Natuurlijk doen we ook balansoefeningen. Er wordt stevig doorgelopen met een tempo van rond de 6,5 ä 7 kilometer per uur. Door een krachtige armbeweging en een sterke afzet met de voet zijn veel spieren tegelijkertijd actief. De hartslag komt hierdoor op een niveau dat nodig is om conditioneel beter te worden. Bij Powerwalking is er geen zware belasting van spieren en gewrichten. Dus Powerwalking is voor iedereen. De lessen worden gegeven door Ilse Hermsen.  

Izi Fitness

Izi Fitness Tiel staat voor professionele en persoonlijke begeleiding, het hele jaar door! Bij IZI Fitness Tiel sport u op kwalitatief hoogwaardige fitnessapparatuur in een gezellige omgeving. Iedereen kan bij ons terecht voor krachttraining, conditietraining en afvallen. Op alle vestigingen is een fysiotherapeut actief en u kunt altijd de hulp van een personal coach of personal trainer regelen. U kunt bij IZI Fitness Tiel ook terecht voor spinning en bij sommige vestigingen is het mogelijk om onder de zonnebank te gaan.

 

SportPlaza

SportPlaza Tiel exploiteert in de gemeente Tiel een overdekt zwem-recreatiebad, een fitnesscentrum, 2 sporthallen en 5 gymzalen. SportPlaza Tiel streeft ernaar mensen in alle leeftijdsgroepen op een verantwoorde wijze te begeleiden bij zwem-, fitness en sportactiviteiten. Dit in veilige, goed onderhouden en aantrekkelijke accommodaties. 

 

Studio Ohana

Studio Ohana is een gezellige, gastvrije studio, waar u kracht, energie en zelfvertrouwen kunt opbouwen van binnenuit. Het is een kleine studio, met kleine groepen, waar iedereen op haar eigen niveau kan sporten tijdens de verschillende groepslessen.

Er worden verschillende vormen van yoga aangeboden, verder bieden wij groepslessen voor dans, Zumba en Power lessen waarbij u uitgedaagd wordt. Wanneer het weer het toelaat, worden er ook bootcamplessen gegeven. 

Daarnaast verzorgen wij Mama Dances (dansen met je baby in een draagzak/draagdoek, mama/baby yoga, babymassages en vanaf januari 2019 wordt er gestart met het unieke Power Mama(r) programma (verantwoord trainen tijdens en na de bevalling).

Er wordt niet gewerkt met abonnementen, dus als u gewoon "eens een keer" een les wil volgen, is dat zeker mogelijk! Bekijk de website voor het lesrooster en neem contact op voor een proefles!

 

Voight

Fitness Voigt is een familiebedrijf dat sinds 1984 centraal in Tiel is gevestigd. Het fitnesscentrum is goed bereikbaar en u kunt in de omgeving gratis parkeren. Fitness Voigt is één van de gemoedelijkste en meest gezellige sportschool van de Betuwe waar vele mensen al jaren met groot plezier komen sporten.
Wij beschikken over ruime kennis en ervaring op het gebied van gezondheid en bewegen. U zult merken dat u zich snel thuis zult voelen en bij Fitness Voigt uitstekend kunt sporten.