COMMERCIELE SPORTAANBIEDERS

Wilt u graag sporten wanneer het u uitkomt? Dan is het sporten bij een commerciële partij/fitnesscentra vaak de beste optie. Hieronder volgt een overzicht van de verschillende fitnesscentra die Tiel rijk is.

ORGANISATIE

OMSCHRIJVING

WEBSITE

Aqua Vita!

Aqua Vita biedt u een breed aanbod aan ontspannings- en bewegingsactiviteiten in en rondom het water. Het zwembad wordt verwarmd tot rond de 31 graden, beschikt over een sauna en is gratis toegankelijk voor onze abonnees. Tevens is er een combinatieabonnement mogelijk met Fitnessclub Tiel. Onze abonnees kunnen op selectieve uren gebruik maken van het zwembad, de sauna, de zonnebank (optioneel) en de aquafitness-lessen (optioneel). De zwemlessen in ons zwembad worden verzorgd door zwemschool Spetterclub Tiel.

Body Dynamics

 

 

 

 

 

 

Vindt u uw lichaam belangrijk en wilt u zich goed voelen? De coaches van Sport- en Gezondheidscentrum Body Dynamics helpen u daarbij.

Waarin onderscheiden wij ons van de rest?

  • Zorg, kwaliteit, kennis, betrokkenheid en persoonlijke aandacht voorop.
  • Gespecialiseerd personeel
  • Verschillende sport- en fitnessactiviteiten
  • Moderne cadio- en krachtapparatuur van topmerken.

 

Bushido

Sportschool Bushido is al meer dan 45 jaar een begrip in Tiel en omstreken, maar ook landelijk binnen de vechtsport. Deze sportschool staat garant voor een fijne sfeer, hard trainen en op z’n tijd ook een geintje. Een veilig leerklimaat bieden aan kinderen en volwassenen en sporten met plezier vinden wij een belangrijk streven.

Bovendien is Sportschool Bushido inmiddels meer dan alleen vechtsport, hedendaags bieden wij ook groepslessen en
brengen wij regelmatig innovatieve veranderingen aan in ons fitnessaanbod. Daarbij bent u ook voor goede begeleiding bij ons
op het juiste adres, we helpen u graag bij het realiseren van u doelen door middel van uitleg van oefeningen of voedingsadvies. Tevens
beschikt Sportschool Bushido over een aantal professionele Personal Trainers die u graag met u aan de slag gaan. 

 

Cosy Club Juliën

Bij Cosyclub Juliën houden we elkaar gemotiveerd en enthousiast, sporten is immers veel leuker wanneer je dit samen doet. Je blijft werken aan je eigen doelstellingen en op het niveau waar jij je prettig bij voelt. Cosyclub Juliën onderscheidt zich in Tiel vanwege:

✓ Ons specialisme in groepslessen
✓ De persoonlijke aandacht staat bij ons voorop
✓ Onze uitgebreide eGymcirkel
✓ Meer dan 35 uur groepslessen per week
✓ Gratis toegang tot Fitsnacks.TV
✓ Sporten vanaf 29,00 per maand
✓ Ons unieke GezondFit programma
✓ De gratis parkeergelegenheid
✓ Outdoor Hindernisbaan
✓ Sporten op eigen niveau

 

Curves

Curves is een fitnesscentrum voor vrouwen. Curves geeft u een complete cardio en krachttraining in slechts 30 minuten, waarbij u iedere keer tot 500 kilocalorieën verbrandt. De toestellen werken met hydraulische weerstand die elke grote spiergroep trainen, 2 spieren tegelijk. Een Curves trainer die begeleidt en motiveert u. Zo haalt u zeker snel uw fitnessdoelstelling. Of u nu wilt afvallen, meer energie wilt krijgen of steviger in uw vel wilt zitten. Het kan allemaal in het Curves circuit!

 

Essential Health

Bij Essential Health kun je in Tiel en omgeving terecht voor:

  • Personal en Duo Yoga
  • Personal en Duo Pilates (op de klassieke Pilates apparatuur)
  • (Sport)massage
  • Zwangerslessen en -cursussen (onder andere zwangerschapsyoga en HypnoBirthing)

 

Het aanbod van Essential Health biedt een combinatie van uitdaging, ontspanning, het versterken én uitlijnen van je lichaam. Trainingen worden op maat voor je ingericht zodat ze passen bij wat jij zoekt in een training.  De lessen en trainingen worden gegeven door Jessica Zijlema, zij is sinds 2007 werkzaam als (Personal) trainer en masseur en momenteel in opleiding tot osteopaat.  Vanuit Essential Health helpt ze je graag met het vinden van een nieuwe balans, omdat je gezondheid essentieel is!

Fitnessclub Tiel

Fitnessclub Nederland, vertegenwoordigt door 4 enthousiaste ondernemers woonachtig in West-Friesland. Met onze ervaring in de fitness willen we deze fitness keten op de kaart zetten in Nederland. We exploiteren fitness in o.a. Van Der Valk Hotels en in (leegstaande) kerken. We werken met collega’s die onze visie willen volgen en met enthousiasme aan het werk gaan. We willen een huiselijke sfeer uitdragen waar sporters geholpen worden met het behalen van de gestelde trainingsdoelen.

 

Groendendaal Plus

Groenendaal Plus het zwembad in Tiel. Er zijn volop activiteiten, van banen zwemmen, tot vrij zwemmen, zwemles voor kinderen, maar ook voor ouderen. Verder worden er groepslessen aangeboden zoals aquajogging en aquaspinning. Vindt u het fijn om in het water te bewegen, dan bent u bij ons aan het goede adres!

 

Hart for her

Hart for her is een interval circuittraining waarin spier-versterkende oefeningen worden gecombineerd met conditionele oefeningen. Bij hart for her wisselen krachtstations en aerobicstations elkaar af op gezette intervallen. Hart for her is leuk, het verveelt niet omdat u snel van toestel wisselt, omdat u het samen met anderen doet en omdat er muziek speelt. U hoeft nooit te wachten. U kunt altijd door omdat iedereen tegelijkertijd doorschuift. 

 

Hermsen Trainingen

Sluit je nu aan bij Powerwalkingclub Rivierenland om op een leuke, gezellige en effectieve manier aan je gezondheid te werken. De leukste sportles vindt je buiten! Powerwalking is genieten van de buitenlucht in combinatie met de meest basale manier van bewegen die we kennen: lopen. De spierversterkende oefeningen die tussendoor gedaan worden richten zich op benen, billen, borst, rug en armen. Natuurlijk doen we ook balansoefeningen. Er wordt stevig doorgelopen met een tempo van rond de 6,5 ä 7 kilometer per uur. Door een krachtige armbeweging en een sterke afzet met de voet zijn veel spieren tegelijkertijd actief. De hartslag komt hierdoor op een niveau dat nodig is om conditioneel beter te worden. Bij Powerwalking is er geen zware belasting van spieren en gewrichten. Dus Powerwalking is voor iedereen. De lessen worden gegeven door Ilse Hermsen.  

Izi Fitness

Izi Fitness Tiel staat voor professionele en persoonlijke begeleiding, het hele jaar door! Bij IZI Fitness Tiel sport u op kwalitatief hoogwaardige fitnessapparatuur in een gezellige omgeving. Iedereen kan bij ons terecht voor krachttraining, conditietraining en afvallen. Op alle vestigingen is een fysiotherapeut actief en u kunt altijd de hulp van een personal coach of personal trainer regelen. U kunt bij IZI Fitness Tiel ook terecht voor spinning en bij sommige vestigingen is het mogelijk om onder de zonnebank te gaan.

 

MA Lifestyle club

Hou jij van sporten op swingende beats? Trap jij vol energie een spinning lesje weg of werk je liever aan je lichaam met een personal trainer? Het kan allemaal bij MA Lifestylclub. Niet alleen volwassenen maar ook kinderen doen niets liever dan bewegen, neem gerust de kids mee naar the gym voor een lesje kids dance, kids fit of een bootcamp. Wij vergeten ook zeker de 55- plussers onder ons niet. Daarvoor bieden we ook verschillende en vooral gezellige groepslessen aan.

SportPlaza

SportPlaza Tiel exploiteert in de gemeente Tiel een overdekt zwem-recreatiebad, een fitnesscentrum, 2 sporthallen en 5 gymzalen. SportPlaza Tiel streeft ernaar mensen in alle leeftijdsgroepen op een verantwoorde wijze te begeleiden bij zwem-, fitness en sportactiviteiten. Dit in veilige, goed onderhouden en aantrekkelijke accommodaties. 

 

Studio YourBalance 

Studio YourBalance is de plek in Tiel voor massage, personal training en groepslessen in yoga, pilates,, aerial & barre.

De studio is gevestigd in een prachtig monumentaal pand in de wijk Drumpt en je kunt er 45 verschillende groepslessen in Yoga, Pilates, Aerial en Barre volgen, genieten van massages, Personal Yoga trainingen en van heel veel bijzondere en leuke workshops! Vanuit onze tweede locatie aan de Nieuwe Tielseweg verzorgen we Personal en Duo Pilates Trainingen op Klassieke Pilates apparatuur.

Studio Ohana

Studio Ohana is een gezellige, gastvrije studio, waar u kracht, energie en zelfvertrouwen kunt opbouwen van binnenuit. Het is een kleine studio, met kleine groepen, waar iedereen op haar eigen niveau kan sporten tijdens de verschillende groepslessen.

Er worden verschillende vormen van yoga aangeboden, verder bieden wij groepslessen voor dans, Zumba en Power lessen waarbij u uitgedaagd wordt. Wanneer het weer het toelaat, worden er ook bootcamplessen gegeven. 

Daarnaast verzorgen wij Mama Dances (dansen met je baby in een draagzak/draagdoek, mama/baby yoga, babymassages en vanaf januari 2019 wordt er gestart met het unieke Power Mama(r) programma (verantwoord trainen tijdens en na de bevalling).

Er wordt niet gewerkt met abonnementen, dus als u gewoon "eens een keer" een les wil volgen, is dat zeker mogelijk! Bekijk de website voor het lesrooster en neem contact op voor een proefles!

 

Voight

Fitness Voigt is een familiebedrijf dat sinds 1984 centraal in Tiel is gevestigd. Het fitnesscentrum is goed bereikbaar en u kunt in de omgeving gratis parkeren. Fitness Voigt is één van de gemoedelijkste en meest gezellige sportschool van de Betuwe waar vele mensen al jaren met groot plezier komen sporten.
Wij beschikken over ruime kennis en ervaring op het gebied van gezondheid en bewegen. U zult merken dat u zich snel thuis zult voelen en bij Fitness Voigt uitstekend kunt sporten.