WELKOM!

Welkom op de website Sport in Tiel

De website Sport in Tiel is tweeledig. In eerste instantie is het een platform waar al het sportaanbod op weergegeven wordt. Hierdoor is het voor u makkelijk om een sport te zoeken die bij u past. Met een klik op de knop komt u op de site van de sportaanbieder terecht. Daar kunt u alle informatie vinden.

 

Anderzijds heeft de website een functie als digitaal sportloket. Sportverenigingen kunnen hier terecht wanneer zij een vraag hebben over het reilen en zeilen binnen de club. Zodra het antwoord niet op deze site te vinden is, kan de sportvereniging het contactformulier invullen. Deze komt bij de verenigingsondersteuner terecht, waarna zij contact met de sportvereniging opneemt.

Agenda mei

In de agenda hieronder is terug te zien op welke dagen er speciale evenementen/activiteiten/toernooien zijn. 

 

 

 

 

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

NIEUWS

Atletiekgroep voor kinderen met autisme

Net als alle kinderen hebben veel kinderen met autisme plezier in sporten. In september 2017 gaat Atletiekvereniging Astylos in samenwerking met Familysupporters een groep beginnen voor kinderen met autisme.

Lees meer »

Vivian zit in een rolstoel. En rijdt paard!

Vivian van Leeuwen (23) docente Nederlands in opleiding, rolstoelafhankelijk maar absoluut niet bang om een temperamentvolle sport te doen. Zij vond haar sport. De sportweek 2017 was voor mensen met een handicap een belangrijk moment: de introductie van UNIEK SPORTEN, de sportcommunity met inspiratie en hulp voor sporten en bewegen, van sporters voor sporters. Voorgekomen uit de droom om samen sporten en bewegen de normaalste zaak van de wereld maken. Zeker als je een handicap hebt. Een gelijkwaardige sportparticipatie in Nederland mogelijk maken.

Lees meer »

Hellas zoekt enthousiaste leiding

Hellas is al 90 jaar dé turnvereniging in Tiel. Naast turnen worden er tegenwoordig tal van andere sporten bij Hellas aangeboden. Zo zijn er dans lessen, maar ook sport- en spel lessen voor ouderen, kan men recreatief volleyballen of badmintonnen. Al met al zijn er bij Hellas voldoende mogelijkheden! Voor een aantal activiteiten is Hellas op zoek naar nieuwe leiding!

Lees meer »

Sportpromotie evenement een succes!

Om Tielse sportverenigingen een podium te bieden om zichzelf op de kaart te zetten, heeft er afgelopen zaterdag een sportpromotie evenement plaatsgevonden. Ondanks de hitte is er met elkaar een mooi evenement neergezet!

Lees meer »

Freerunnen bij Hellas nu ook kinderen van 9-12 jaar!

Freerunnen is de laatste jaren een grote hype. Veel jongeren beoefenen deze sport in parkjes en buiten op straat. Echter vraagt het wel een bepaalde behendigheid en controle over je lichaam. SportFriends is met Hellas is gesprek gegaan om te overleggen wat de mogelijkheden zijn om freerunnen bij hun in het aanbod op te nemen. Dat is gelukt!

Lees meer »

Informatie bijeenkomst FTS

5 april jl. was de ALV van de FTS met daaraan gekoppeld een bijeenkomst over bestuursaansprakelijkheid. De nodige Tielse sportverenigingen waren aanwezig om deze avond bij te wonen.

Lees meer »