WELKOM!

Welkom op de website Sport in Tiel

De website Sport in Tiel is tweeledig. In eerste instantie is het een platform waar al het sportaanbod op weergegeven wordt. Hierdoor is het voor u makkelijk om een sport te zoeken die bij u past. Met een klik op de knop komt u op de site van de sportaanbieder terecht. Daar kunt u alle informatie vinden.

 

Anderzijds heeft de website een functie als digitaal sportloket. Sportverenigingen kunnen hier terecht wanneer zij een vraag hebben over het reilen en zeilen binnen de club. Zodra het antwoord niet op deze site te vinden is, kan de sportvereniging het contactformulier invullen. Deze komt bij de verenigingsondersteuner terecht, waarna zij contact met de sportvereniging opneemt.

Nieuwe maatregelen Coronavirus

Langzamerhand worden de maatregelen versoepeld en dat biedt mogelijkheden om activiteiten op te starten. Sportverenigingen zijn buiten weer gestart en ook activiteiten van SportFriends worden langzamerhand opgestart! Bekijk het overzicht bij de wijkactiviteiten. 

Mochten er nog vragen zijn, kunt u contact opnemen met de verenigingsondersteuner, Ilse Bröker-Meenken, meenken@sportfriends.nl of 06-23107024

Agenda juni

In de agenda hieronder is terug te zien op welke dagen er speciale evenementen/activiteiten/toernooien zijn. 

 

 

 

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

NIEUWS

Sportpromotie evenement een succes!

Om Tielse sportverenigingen een podium te bieden om zichzelf op de kaart te zetten, heeft er afgelopen zaterdag een sportpromotie evenement plaatsgevonden. Ondanks de hitte is er met elkaar een mooi evenement neergezet!

Lees meer »

Freerunnen bij Hellas nu ook kinderen van 9-12 jaar!

Freerunnen is de laatste jaren een grote hype. Veel jongeren beoefenen deze sport in parkjes en buiten op straat. Echter vraagt het wel een bepaalde behendigheid en controle over je lichaam. SportFriends is met Hellas is gesprek gegaan om te overleggen wat de mogelijkheden zijn om freerunnen bij hun in het aanbod op te nemen. Dat is gelukt!

Lees meer »

Informatie bijeenkomst FTS

5 april jl. was de ALV van de FTS met daaraan gekoppeld een bijeenkomst over bestuursaansprakelijkheid. De nodige Tielse sportverenigingen waren aanwezig om deze avond bij te wonen.

Lees meer »