WELKOM!

Welkom op de website Sport in Tiel

De website Sport in Tiel is tweeledig. In eerste instantie is het een platform waar al het sportaanbod op weergegeven wordt. Hierdoor is het voor u makkelijk om een sport te zoeken die bij u past. Met een klik op de knop komt u op de site van de sportaanbieder terecht. Daar kunt u alle informatie vinden.

 

Anderzijds heeft de website een functie als digitaal sportloket. Sportverenigingen kunnen hier terecht wanneer zij een vraag hebben over het reilen en zeilen binnen de club. Zodra het antwoord niet op deze site te vinden is, kan de sportvereniging het contactformulier invullen. Deze komt bij de verenigingsondersteuner terecht, waarna zij contact met de sportvereniging opneemt.

Agenda mei

In de agenda hieronder is terug te zien op welke dagen er speciale evenementen/activiteiten/toernooien zijn. 

 

 

 

 

Ma Di Wo Do Vr Za Zo
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

NIEUWS

Tien van Tiel 2018

Astylos organiseert al jaren een Promenadeloop. Deze naam is afgelopen jaar gewijzigd in de Tien van Tiel, omdat er sinds toen ook een hardlooproute van 10 km is. Afgelopen zondag, 23 september, heeft dit evenement weer plaatsgevonden.

Lees meer »

Eerste TAG Rugby toernooi een succes!

Woensdag 19 september heeft Rugbyclub Scrumboks een TAG Rugbytoernooi georganiseerd op het Cruyff Court in Tiel. Kinderen uit groep 7, 8 en de eerste klas van de middelbare school konden deelnemen aan dit toernooi.

Lees meer »

Hardlooptrainingen vanuit Astylos en Keep Fit!

Astylos en Keep Fit slaan de handen in één! Zij organiseren hardlooptrainingen, zodat iedereen op een goede manier deel kan nemen aan de 7-Heuvelenloop op 18 november in Nijmegen. Daarvoor hebben zij de zogenoemde Triple Challenge ontwikkeld: in 3 stappen naar je persoonlijke toptijd bij de 7-Heuvelenloop!

Lees meer »

Opendag Sportpark Rauwenhof

Over een week is het zover, de opendag op sportpark Rauwenhof. De vier sportverenigingen, Kromhouters, Panters, Scrumboks en Tiel'72 hebben de handen in een geslagen om een mooi evenement te organiseren. Op zaterdag 2 juni van 10:00-14:00 uur is iedereen welkom om kennis te maken met deze vier verenigingen. Elke vereniging zorgt ervoor dat er leuke activiteiten zijn. Ben jij nog op zoek naar een sport, of vind je het leuk om kennis te maken met een andere sport? Zorg dan dat je langs gaat bij de opendag en beleefd hoe leuk deze sporten zijn!

Lees meer »

Spectaculaire opening van Wielercentrum de Betuwe

Op 2e Paasdag werd het nieuwe Wielercentrum de Betuwe officieel geopend! Na mooie woorden door de gedeputeerde van de provinciale staten, de wethouder en voorzitters van beide verenigingen (JvR de Batauwers en TFCC de Weirijders) was het tijd om de baan op te gaan. Johan Kusters (voorzitter van TFCC de Weirijders) is bij de startheuvel benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Vervolgens hebben leden van beide verenigingen een ronde over de baan gemaakt! De accommodatie gaat zeker zorgen voor veel fietsplezier!

Lees meer »

Heel Tiel Sport en Beweegt!

TIEL Zes weken lang kijken we met maatschappelijke organisaties, verenigingen, gemeente en politiek vooruit richting de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018. Iedere week behandelen we een ander thema: ondernemen, uit & cultuur, sport, veiligheid, zorg en milieu & duurzaamheid. Deze week het derde thema: sport. We spraken met Bert de Rooij, belangenbehartiger voor sportverenigingen namens de Federatie Tielse Sportverenigingen en Ilse Meenken, verenigingsondersteuner namens SportFriends. door Michel Broekhuizen

Lees meer »

Old school gymmen voor moeders

Voor alle moeders die graag nog eens een gymles volgens, heeft SportFriends het "old school gymmen voor moeders" opgezet. Elke vrijdagochtend wordt er in de Betuwehal een gymles gegeven. Van tikspellen tot voetbal en van trampoline springen tot touwzwaaien, alles komt aan bod. Vooral de lachspieren worden goed getraind!

Lees meer »