Sportpromotie Tiel

Gepubliceerd op 3 oktober 2019 om 11:42

Op zaterdag 28 september heeft de vierde editie van de sportpromotie in Tiel plaatsgevonden. In het kader van de Nationale Sportweek zijn Tielse sportverenigingen naar de binnenstad gekomen om te laten zien welke sportmogelijkheden Tiel te bieden heeft. Bij de diverse marktkramen kon men informatie opvragen. Op de Groenmarkt hebben verschillende verenigingen demonstraties/workshops georganiseerd, zodat men kon "proeven" aan de verschillende verenigingen. 

Helaas waren de weersvoorspellingen niet al te best, wat er toe heeft geleid dat het programma wat is aangepast. Vooral de inhoud van de demonstraties/workshops is aangepast. Desondanks is het een geslaagde dag geweest, waarbij de nodige mensen weer enthousiast zijn gemaakt voor de verschillende verenigingen. 

In 2016 heeft de eerste editie plaatsgevonden met 6 verenigingen. Er is voor gekozen om dit evenement jaarlijks terug te laten komen en dit jaar hebben 15 sportverenigingen deelgenomen. Samen met de deelnemende sportverenigingen wordt gekeken hoe het volgend jaar ingevuld wordt om er nog meer uit te halen. 

Deelnemende verenigingen 2019; Tiel'72, T.O.V Gagnan, Astylos, Rebati, BC Thiela, s.v. TEC, RKTVC, de Panters, Hellas, de Teerling. Verenigingen die helaas om verschillende redenen hebben moeten afzeggen; Bushido, Tielse TC, Reddingsbrigade Tiel, Eerste Tielse Dartvereniging en de Scrumboks. 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.