Kenniskaravaan door de Tielse Uitdaging

Gepubliceerd op 6 september 2019 om 10:58

De missie van de Tielse Uitdaging is Maatschappelijk Betrokken Ondernemen stimuleren en organiseren om maatschappelijke organisaties te ondersteunen. Door Maatschappelijk Betrokken te Ondernemen, laten bedrijven hun betrokkenheid bij de Tielse samenleving zien.

Het doel is een samenwerking tot stand brengen tussen bedrijven en maatschappelijke organisaties om een bijdrage te leveren aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. De Tielse Uitdaging is simpel gezegd een bemiddelingsbureau in vraag en aanbod van materialen (spullen), menskracht (extra handjes, creativiteit, kennis en kunde) en middelen (geld). Een ondernemersnetwerk waarin bedrijven gestimuleerd worden om hun maatschappelijke betrokkenheid te tonen in concrete acties om daarmee het leefklimaat in Tiel te verbeteren.

Vanuit de Tielse Uitdaging wordt er een Kenniskaravaan georganiseerd. Gratis kennis voor vrijwilligers van verenigingen, stichtingen en maatschappelijke organisaties! De Kenniskaravaan is er om kennis te delen. Ondernemers geven op 26 september workshops over actuele onderwerpen. Op een duidelijke manier, zodat de deelnemers die kennis direct kunnen gaan gebruiken.

Klik hier voor meer informatie over de kenniskaravaan en om aan te melden.

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.