Eerste TAG Rugby toernooi een succes!

Gepubliceerd op 25 september 2018 om 10:02

Woensdag 19 september heeft Rugbyclub Scrumboks een TAG Rugbytoernooi georganiseerd op het Cruyff Court in Tiel. Kinderen uit groep 7, 8 en de eerste klas van de middelbare school konden deelnemen aan dit toernooi.

TAG Rugby is een variant op het reguliere spel, waarbij er nauwelijks sprake is van lichamelijk contact. Op deze manier kunnen kinderen op een laagdrempelige manier kennis maken met de rugbysport.

Om het voor iedereen mogelijk te maken om deel te nemen, is er een aanvraag ingediend bij het Burgerweeshuis. Zij hebben een groot deel van de kosten van het toernooi op zich genomen.

Alle deelnemers van het toernooi hebben een waardebon gekregen voor de Xperience Rugby, mogen een keer gaan bowlen en uiteraard is het winnende team, van de Floriant, er met een beker vandoor gegaan!

Xperience Rugby is een actie van de Scrumboks, waarbij men 8 trainingen kan volgen, een T-shirt, bal en bitje krijgt en dat slechts voor €10,00. Lijkt het jou leuk om dit eens te proberen? Neem contact op via; xperiencerugby@gmail.com

SportFriends heeft de Scrumboks ondersteund in de voorbereidingen van het toernooi. De organisatie kijkt terug op een geslaagde middag! Voor een eerste editie waren zij tevreden met 5 teams die hebben deelgenomen. Op naar de volgende editie in 2019!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.