Old school gymmen voor moeders

Gepubliceerd op 29 september 2017 om 13:15

Voor alle moeders die graag nog eens een gymles volgens, heeft SportFriends het "old school gymmen voor moeders" opgezet. Elke vrijdagochtend wordt er in de Betuwehal een gymles gegeven. Van tikspellen tot voetbal en van trampoline springen tot touwzwaaien, alles komt aan bod. Vooral de lachspieren worden goed getraind!

Dit initiatief is opgezet samen met een aantal buurtbewoners. Damesu it de wijk hadden behoeften aan een sportuurtje. Het liefst onder schooltijd, zodat ze geen oppas hoeven te regelen voor de kinderen. Dat is gelukt! Old school gymmen is sinds 15 september een feit!

Tot nu toe zijn er zo'n 8 dames die met elkaar de gymzaal betreden om allerlei leuke lessen te volgen. Daniëlle Vermeulen verzorgt deze les en past de lessen aan op de wensen en behoeften van de doelgroep. Zo hebben ze trampoline gesproken, gevoetbald, tikspellen gedaan en wordt er zelfs "ge-apen-kooid"!

De dames hebben het erg naar hun zin tijdens de "old school gymles". Ook Daniëlle is erg enthousiast over dit uurtje! Wilt u ervaren hoe het is? Doe de volgende keer mee! Elke vrijdagochtend van 9:00-10:00 uur in de Betuwehal. De kosten bedragen €2,00 per keer. Mocht u nog een kind hebben die nog niet naar school gaat, geen probleem! Er is oppas aanwezig om de kids op te vangen, zodat u lekker kunt sporten. Kosten hiervoor bedragen €0,50 per kind.

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Azoosquebruret
3 jaar geleden

Compression est comment dur votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque age votre manque de sensibilite bat, il pompe le sang a tous egards vos arteres a la prendre facilement de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/tadalafil-prix-belgique-hongrie/